• Detta evenemang har redan ägt rum.

Efterhäng: Longkalsong Live – barnkonsert

16 oktober, 16:00 - 18:00

Efterhäng – en barnkonsert mitt i vardagen

Vi välkomnar alla barn 0–6 år, syskon, föräldrar och mor- och farföräldrar på Efterhäng på Laga­gården i Laholm – mat, mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning.

Vi har skapat konsertserien Efterhäng för alla barnfamiljer i Laholm. Barnens bästa artister, en scen nära hemmet.

Var: Lagagården i Laholm.

När: 16 oktober.

Tid: 16–18 (föreställningen börjar kl. 17).

Biljettpris: 50 kr (barn 0–2 år går in gratis).

Möjlighet att köpa mat på plats för en billig peng!

Förköp av biljetter kan göras i Bokhandeln Laholm.

På konsertdagen kan biljett betalas kontant, kort eller swish vid ingången på Lagagården.

Du kan också köpa biljetter via nätet klicka på knappen Köp biljett

Välkomna!

LongKalsong – live: Lagagården, Laholm 16 oktober kl 16.00-18.00. Föreställningen börjar kl 17.00

Vi följer med Tompa & Mackan på sångäventyr, där alla får sjunga med och föreslå vart vi ska åka! Som vanligt bjuds det på underfundiga och trallvänliga låtar som tilltalar både barn och vuxna i ett format som passar i många sammanhang.

LongKalsong är gruppen som sedan 2003 turnerat över hela Sverige, Norge och USA. Med över 1400 spelningar i bagaget bjuder de på den svängiga och roliga musik de själva gjort och släppt på sina fem skivor. Tomas Edelgård på sång, dragspel och simfot, samt Marcus Sigvardsson på gitarr och sång.

Lagagården
Lagagårdsvägen 7 Laholm, 31235 Sverige + Google Map