Efterhäng: Nallarnas picknick – barnkonsert

20 november, 16:00 - 18:00

Efterhäng – en barnkonsert mitt i vardagen

Vi välkomnar alla barn 0–6 år, syskon, föräldrar och mor- och farföräldrar på Efterhäng på Laga­gården i Laholm – mat, mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning.

Vi har skapat konsertserien Efterhäng för alla barnfamiljer i Laholm. Barnens bästa artister, en scen nära hemmet.

Var: Lagagården i Laholm.

När: 20 november.

Tid: 16–18 (föreställningen börjar kl. 17).

Biljettpris: 50 kr (barn 0–2 år går in gratis).

Möjlighet att köpa mat på plats för en billig peng!

Förköp av biljetter kan göras i Bokhandeln Laholm.

På konsertdagen kan biljett betalas kontant, med kort eller swish vid ingången på Lagagården.

Du kan också köpa biljetter via nätet klicka på knappen Köp biljett

Välkomna!

Nallarnas Picknick: Lagagården, Laholm 20 november kl 16.00-18.00. Föreställningen börjar kl 17.00

Det finns dagar som nallar och gosedjur längtar så där lite extra efter. Då samlas vi nere i backen vid det urgamla trädet där alla som vill får dansa, gunga, drömma och kanske nynna med i en musikalisk virvelvind som visar vägen till Nallarnas Picknick. Tre nallar, tre överraskningar och en pil som visar nya vägar till vänskap. Men hur gör vi om vi går vilse och tappar bort vår allra bästa vän? Nallarnas Picknick är en romantisk musikal för barn mellan 3-7 år och deras vuxna.