Efterhäng: Speldosan – barnkonsert

25 september, 16:00 - 18:00

Efterhäng – en barnkonsert mitt i vardagen

Vi välkomnar alla barn 0–6 år, syskon, föräldrar och mor- och farföräldrar på Efterhäng på Laga­gården i Laholm – mat, mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning.

Vi har skapat konsertserien Efterhäng för alla barnfamiljer i Laholm. Barnens bästa artister, en scen nära hemmet.

Var: Lagagården i Laholm.

När: 25 september.

Tid: 16–18 (föreställningen börjar kl. 17).

Biljettpris: 50 kr (barn 0–2 år går in gratis).

Möjlighet att köpa mat på plats för en billig peng!

Förköp av biljetter kan göras i Bokhandeln Laholm.

På konsertdagen kan biljett betalas kontant, med kort eller swish vid ingången på Lagagården.

Du kan också köpa biljetter via nätet klicka på knappen Köp biljett

Välkomna!

Speldosan: Lagagården, Laholm 25 september kl 16.00-18.00. Föreställningen börjar kl 17.00

Barnen får träffa Micaela och hennes stora speldosa. För att få den att spela behöver barnen hjälpa till att dra upp speldosan med en stor vev mellan varje låt. Micaela dyker sen upp likt gubben i lådan genom speldosans tak och presenterar låt för låt som olika karaktärer. Förutom att veva får barnen sjunga med och delta på andra sätt. Speldosan baseras på låtar från artistens debutalbum Barnlåtar i am & C. Det är en samling roliga sånger med kluriga texter som behandlar teman som väder, vind, otursföljda djur och insekter. Man får bland annat träffa en vindögd krokodil, en busig prinsessa och en ko som tycker att sommaren är alldeles för varm. Med humorns hjälp får barnen här tillfälle att öva sin medkänsla genom att sätta sig in i hur det är att uppleva olika situationer ur någon annans perspektiv.

Lagagården
Lagagårdsvägen 7 Laholm, 31235 Sverige + Google Map