Quilty – irländsk folkmusik när den är som bäst!

25 oktober, 21:00

Foto: Rita Michelsson

QUILTY– Out on the Ocean

Efter framgångarna under 2018 med bejublad Sverigeturné till Quiltys 25-års jubileum sjösätter Quilty nu sitt nya projekt Out on the Ocean! Sea shanties, emigrantvisor, kärleksballader och sånger om storslagna äventyr till havs utgör stommen i detta saltstänkta och tjärdoftande konsertprogram av irländska och skotska folkvisor med Atlanten som fond. Programmet presenteras med Quiltys välkända signum av musikalisk virtuositet, personliga arrangemang och klangfylld stämsång och innehåller allt från svängiga reels, jigs och hornpipes till smäktande känslor och drastisk humor.

Musiker: Dag Westling – sång, 5 string banjo, gitarr, tin whistle Esbjörn Hazelius – fiol, sång Gideon Andersson – irländsk bouzouki, mandolin, bodhran, sång Staffan Lindfors – kontrabas, sång

www.quiltymusic.com

Tid:                     25 oktober, insläpp  kl 20.00 konserten börjar kl 21.00

Plats:                  Strandhotellet Mellbystrand

Konsertpris: 100 kr/medlem och 150 kr/icke medlem. Biljetter till konserterna kan köpas i Bokhandeln Laholm eller genom att klicka på knappen köp biljett samt vid entrén på konsertdagen.

Strandhotellet Mellbystrand