Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

THE BOSPHORUS ENSEMBLE

13 oktober, 16:00 - 18:00

Kr100

THE BOSPHORUS ENSEMBLE bildades 2016.
Med ett av sina brofästen i Göteborg, bjuder Laholm på en minst sagt spännande konsert. Orkestern, som består av tjugotalet musiker från nästan lika många länder, är en smältdigel för musiker som delar passionen för musik från mellanöstern. De spelar en blandning mellan klassisk och traditionell musik från olika orientaliska platser. Målet är att bygga broar mellan kulturer och sammanföra människor via musiken.
* Vid den här konserten kommer programmet finnas tillgängligt på arabiska.

Kulturverket i Onsjö har en synlig offentlig musik- och kulturverksamhet samt en mindre synlig i samarbete med Kulturförvaltningar, Barn- och ungdomsförvaltningar, andra aktörer, föreningar i olika kommuner. Kulturverket har varit med om att starta ett nordiskt nätverk med tre länder, ”Musik över Kattegatt”, samt deltar i ett regionalt samarbete med Possibilitas i VG region och Region Halland. Kulturverket strävar efter hög kvalitet och strategin är samarbete och samverkan i gott samförstånd på alla nivåer.
Pris: 100 kr/medlem, 100 kr/icke medlem. Barn o Ungdom under 18 år GRATIS, men biljett måste bokas till barn och ungdomar då alla platser är numrerade.

Biljetter släpps senare.

Detaljer

Datum:
13 oktober
Tid:
16:00 - 18:00
Kostnad:
Kr100

Arrangör

Laholms Konsertförening
Telefon
0706029130
E-post
info@laholmskonsertforening.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Aulan Osbeck, Campus Laholm
Skottegränd 3
Laholm, 31231 Sverige
+ Google Map

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *