Dag Westling – Folkvisor från Irland & Skottland

13 mars, 2021, 17:00 - 19:00

Irländska och skotska folkvisor med Dag Westling solo

På gitarr, five string banjo, tin whistle och med sång framför Dag ett soloprogram av irländska och skotska folkvisor samt lite amerikansk old- time.

Dags genuina känsla för den irländska musiken får ett mångsidigt uttryck i hans instrumentala virtuositet och känslofyllda sång.

Dag Westling är en internationellt erkänd musiker både som soloartist och som sångare och instrumentalist i den legendariska musikgruppen Quilty.

Bandet räknas sedan många år som en av Nordens främsta företrädare för irländsk traditionell musik. Dag har genom åren samarbetat musikalisk med bl.a. folksångerskan Sofia Karlsson och inte minst med Tomas Ledin på albumet ”Höga Kusten”.

www.dagwestling.se

Begränsning med högst 50 personer i publiken gäller.

För att du som gäst ska känna dig trygg vill vi även vara tydliga med hur vi förhåller oss och vilka rutiner vi har infört under den rådande coronapandemin. Laholms Teater har 230 platser men vi markerar stolarna med en grön markering för tillgängliga platser. Vi tar alltså bara in 50 platser för att undvika nära kontakt mellan gästerna. Alla besökare ombeds sprita sina händer vid ankomst och handsprit kommer att finnas på flera olika platser i lokalen. Vi ses snart!

Konsertpris: 100 kr/medlem eller 150 kr/ej medlem. Biljetter till konserterna kan köpas i Bokhandeln Laholm eller genom att klicka på knappen köp biljett samt vid entrén på konsertdagen.

13 mars, 2021
Pris: