Dag Westling – Folkvisor från Irland & Skottland

10 november, 19:00

Konserten flyttad från 13 mars till 10 november 2021 pga Covid -19

Irländska och skotska folkvisor med Dag Westling solo

På gitarr, five string banjo, tin whistle och med sång framför Dag ett soloprogram av irländska och skotska folkvisor samt lite amerikansk old- time.

Dags genuina känsla för den irländska musiken får ett mångsidigt uttryck i hans instrumentala virtuositet och känslofyllda sång.

Dag Westling är en internationellt erkänd musiker både som soloartist och som sångare och instrumentalist i den legendariska musikgruppen Quilty.

Bandet räknas sedan många år som en av Nordens främsta företrädare för irländsk traditionell musik. Dag har genom åren samarbetat musikalisk med bl.a. folksångerskan Sofia Karlsson och inte minst med Tomas Ledin på albumet ”Höga Kusten”.

www.dagwestling.se

Konsertpris: 100 kr/medlem eller 150 kr/ej medlem. Biljetter till konserterna kan köpas i Bokhandeln Laholm eller genom att klicka på knappen köp biljett samt vid entrén på konsertdagen.

Pris:

Laholms Teater