Musica Vitae – Kända och okända verk av mästare

18 april, 2021, 17:00 - 19:00

Från hösten 2020 blir världsviolinisten Benjamin Schmid ny konstnärlig ledare för Musica Vitae. Tillsammans med Benjamin Schmid framförs den klassiska musikens mest älskade stycken, denna gång Tjajkovskijs Serenad för stråkar. Vid sidan av detta spelas musik av ytterligare två mästare, Mendelssohn och Mozart, men i deras fall är det lite mer okända verk; Mendelssohns dubbelkonsert och Mozarts ofullbordade konsert för violin och piano.

Begränsning med högst 80 personer i publiken gäller. För att du som gäst ska känna dig trygg vill vi även vara tydliga med hur vi förhåller oss och vilka rutiner vi har infört under den rådande coronasituationen. Aulan på Osbeck har mer än 300 platser och vi kan sitta glest med stort avstånd till varandra. Alla besökare ombeds sprita sina händer vid ankomst och handsprit kommer att finnas på flera olika platser i lokalen. Vi ses snart!

Konsertpris: 100 kr/medlem eller 150 kr/ej medlem. Biljetter till konserterna kan köpas i Bokhandeln Laholm eller genom att klicka på knappen köp biljett samt vid entrén på konsertdagen.

18 april, 2021

Skottegränd 3 Laholm, 31231 Sverige + Google Map